Programul adevăraţilor iubitori de maşini

Nu este niciun păcat să-ţi iubeşti maşina ca pe aproapele tău, şi este perfect de înţeles dacă eşti dispus să-ţi modifici programul zilnic în aşa fel încât să ai parte de cât mai mult timp cu maşina ta. Cel puţin aşa credem noi.

Programul adevăraţilor iubitori de maşini Programul adevăraţilor iubitori de maşini

07:00 Trezitul de dimineaţă nu este activitatea preferată a majorităţii, însă iubitorul de maşini ştie că cele mai bune oferte de piese mişto pentru maşina lui se găsesc dimineaţa, pe internet, la cafea.

Ceva de genul, doar că în loc să citeşti Marquez citeşti despre valve „blow-off” (via)

09:00 După două ore de notiţe, trei căni de cafea şi un mic dejun copios, iubitorul de maşini îşi pregăteşte corpul pentru un pic de supraturare prin jogging. Iubitorul de maşini ştie că cea mai bună caroserie pentru un motor sănătos este una întreţinută, neruginită.

Sau poţi să ieşi cu câinele la plimbare. Dar nu ca-n America

10:00 Întreţinerea fizicului merge mână-în-mână cu cea a minţii, aşa că iubitorul de maşini îşi continuă alergarea stând în scaun şi dând din pedale şi din volan, în competiţii virtuale pe simulatorul de curse. Nu de alta, însă trebuie şi pretenii lui să aibă nişte recorduri de bătut...

Nu trebuie să arate aşa şi să coste cât o maşină. Dacă vrei, poţi să fii bun oricum 

13:00 Orice campion care trăieşte într-un ritm susţinut ştie că pit-stop-urile sunt foarte importante, aşa că o pauză de masă şi o odihnă scurtă înainte de a intra pe circuit sunt imperios necesare.

Merge şi Mc-ul, dar nu foarte des

Programul zilnic complet al iubitorului de maşini îl găseşti aici

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.