Programul Rabla extins şi pentru maşini electrice sau hibrid

Programul Rabla a fost extins pentru cumpărarea unei maşini electrice sau hibrid. Achiziţionarea unui astfel de automobil se pot face anul acesta numai între 3 octombrie şi 4 noiembrie, urmând ca programul să fie reluat anul viitor.

Programul Rabla extins şi pentru maşini electrice sau hibrid Programul Rabla extins şi pentru maşini electrice sau hibrid

În cazul în care prin programul "Rabla" va fi achiziţionat un automobil hibrid, în schimbul unei maşini casate clientul va primi două tichete (1.800 de euro subvenţie), iar în cazul unuia electric, patru tichete (3.600 de euro subvenţie).

Decizia ministerului vine în contextul în care pe piaţa locală s-au livrat către clienţi doar două automobile electrice, modele Mitsubishi iMiEV, în timp ce vânzările de maşini hibride sunt de ordinul unităţilor.

Mai multe informaţii pe www.zf.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.