Promo Pagani Zonda Tricolore

Runimation Studios a dat publicităţii un nou video uimitor cu Pagani Zonda Tricolore.

Pagani Zonda Tricolore a fost creată pentru a omagia şi a aduce un tribut echipei Naţionale de Acrobaţii Aeriene a Italiei, cunoscută si sub numele de Frecce Tricolori. Ca o conicidenţă, echipa a sărbătorit 50 de existenţă pe 11 şi 12 septembrie.

VEZI VIDEO CU PAGANI ZONDA TRICOLORE

Bazată pe Zonda Cinque, Tricolore se diferenţiază printr-o serie de elemente preluate oarecum din industria aeronautică. Pagani Zonda Tricolore a fost dezvăluită publicului pentru prima oară în acest an la Salonul Auto Geneva 2010, iar preţul automobilului este de 1,3 milioane de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.