Promoţii de sezon pentru Honda CR-V

Honda Trading Romania vine cu oferte speciale în perioada februarie-martie 2012, ce consta în reduceri de preţ. finanţare specială şi asigurare CASCO gratuită pentru primele 6 luni.

Promoţii de sezon pentru Honda CR-V Promoţii de sezon pentru Honda CR-V

La achiziţionarea unui model Honda CR-V în perioada februarie-martie 2012, clienţii vor beneficia de o reducere semnificativă de până la 3100 Euro cu TVA din preţul de listă. În plus, livrarea automobilelor ce intră în promoţie este imediată, însă în limita stocului disponibil.

Finanţarea achiziţiei este mult mai facilă acum, datorităcu noii platforme Honda Finanţare. Prin pachetul Gold, disponibil pentru Honda CR-V, avantajul client suplimentar poate ajunge până la 3400 Euro (inclusiv TVA şi rate CASCO oferite gratuit), în funcţie de perioada şi suma de finanţat aleasă. Toate automobilele Honda sunt însoţite de Asisteţă Rutieră pe teritoriul UE pentru 3 ani.

Modelul Honda CR-V poate fi achiziţionat în această perioada si în varianta Special Edition, disponibilă atât pentru echiparea Elegance (cu tapiţerie din piele Alcantara, senzori de parcare, jante de 18", scaune faţă încălzite), cât şi pentru cea Executive.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.