ProMotor News. Mercedes ştie ce ne trebuie ca să-I dăm talpă

Punct cu punct până la 5

E timpul să vedem cele mai tari dotări Mercedes-AMG

Pe locul 5 avem “modul drift” (drift mode). Puterea se duce într-un procent mai mare la roţile spate şi simţi cel mai bine distracţia pe viraje.

Pe locul 4 e AMG Track Pace App. O aplicaţie care îţi înregistrează date telemetrice şi filmuleţe cu care te lauzi prietenilor.

Funcţia Race Start (launch control) e pe locul 3. Ai toată puterea, controlul tracţiunii, apeşi acceleraţia, ridici piciorul de pe frână şi decolezi!

Tracţiunea integrală vine pe locul 2. La un Mercedes-AMG poţi să comuţi instantaneu şi în mers din modul 4x4 în 4x2 şi invers, în funcţie de tipului drumului pe care mergi.

AMG înseamnă valorile definitorii. Aşa că, pe locul 1 avem motorul V8 de 4 litri, biturbo. Este compact, echilibrat ca greutate şi sună cutremurător ca un V8 adevărat.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.