ProMotor şi-a premiat fanii pe Facebook!

Liderul clasamentului paginilor de Facebook în categoria Auto & Moto, conform Facebrands, a depăşit pragul de 100.000 de fani!

ProMotor şi-a premiat fanii pe Facebook! ProMotor şi-a premiat fanii pe Facebook!

Liderul clasamentului paginilor de Facebook în categoria Auto & Moto, conform Facebrands, a depăşit pragul de 100.000 de fani!

Cu această ocazie, ProMotor şi Samsung au ridicat orice restricţie de viteză şi au pregătit o surpriză celor mai pasionaţi şoferi internauţi constând într-o tabletă Samsung Galaxy TAB şi un laptop Samsung NP. Cele două premii au "parcat" la Vlad Florea (link către video extragere tabletă), respectiv Simona Sacota (link către video extragere laptop) în urma tragerii la sorţi.

ProMotor ocupă poziţia 25 în clasamentul general al paginilor româneşti pe Facebook şi este pubicaţia românească cu cei mai mulţi urmăritori, urmată de ProSport, cu 65.000 de fani.

Click AICI pentru a urmări ProMotor pe Facebook!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.