Protestul extrem al unui taximetrist: şi-a incendiat maşina în centrul Bucureştiului, din cauza unei amenzi. GALERIE FOTO - VIDEO

Un taximetrist din Capitală a fost dus la audieri şi pus sub urmărire penală după ce şi-a incendiat maşina

Protestul extrem al unui taximetrist: şi-a incendiat maşina în centrul Bucureştiului, din cauza unei amenzi. GALERIE FOTO - VIDEO Protestul extrem al unui taximetrist: şi-a incendiat maşina în centrul Bucureştiului, din cauza unei amenzi. GALERIE FOTO - VIDEO

 


Un taximetrist din Capitală a fost dus la audieri şi pus sub urmărire penală după ce şi-a incendiat maşina şi a lăsat-o să ardă pe un bulevard din zona Obor, supărat pentru căa fost amendat de poliţia rutieră, anunţă surse din rândul poliţiştilor citate de Gandul.info.

GALERIE FOTO

Un bărbat din Capitală, şofer de taxi, a fost ridicat de poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie şi dus la audieri fiind pus sub urmărire penală după ce şi-a incendiat maşina de serviciu, joi la prânz, pe bulevardul din faţa magazinului Obor.

Potrivit acestora, bărbatul este acuzat de distrugere calificată, tulburare şi infracţiuni la regimul rutier.

Joi, în jurul prânzului, taximetristul şi-ar fi dat foc la maşina de serviciu şi a lăsat-o să ardă, în trafic, blocând astfel circulaţia pe o bandă.

După incendiere a părăsit zona şi a fost găsit în locuinţa unei alte persoane de unde a şi fost dus la secţie. Bărbatul le-ar fi povestit poliţiştilor care l-au ridicat că gestul l-a făcut de supărare după ce fusese amendat de Brigada Rutieră.

Oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au declarat pentru MEDIAFAX că şoferul de taxi nu avea autorizaţie de funcţionare emisă de primărie. Pentru neregulile găsite, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu 4.000 de lei şi i-au fost ridicate plăcuţele de înmatriculare.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.