Protestul transportatorilor în Bucureşti. Reacţia UBER: "Vrem să colaborăm cu industria de taxi aşa cum facem în alte ţări"

Confederaţia Operatorilor şi Transportorilor Autorizaţi din România (COTAR) va protesta, miercuri, în Piaţa Victoriei

Protestul transportatorilor în Bucureşti. Reacţia UBER: "Vrem să colaborăm cu industria de taxi aşa cum facem în alte ţări" Protestul transportatorilor în Bucureşti. Reacţia UBER: "Vrem să colaborăm cu industria de taxi aşa cum facem în alte ţări"

Confederaţia Operatorilor şi Transportorilor Autorizaţi din România (COTAR) va protesta, miercuri, în Piaţa Victoriei, împotriva aprobării proiectului de lege privind activităţile de transport alternativ cu un vehicul cu şofer „VTS”, a declarat MEDIAFAX Eugen Costan, secretarul general al COTAR.

Membrii COTAR îşi continuă protestul început din martie şi cer Guvernului să ia măsuri pentru interzicerea pirateriei şi să excludă falşii transporturi de pe drumurile din România.

Maşinile vor începe să vină la 6:30 iar piaţa va fi eliberată la ora 18:00, a precizat seretarul general al confederaţiei transportatorilor.

Uber: Vrem să colaborăm cu industria de taxi aşa cum facem în alte ţări

Poziţia Uber privind protestul COTAR împotriva intenţiei Guvernului de a crea un cadru de reglementare şi pentru serviciile de ridesharing:

„Vrem să colaborăm cu industria de taxi aşa cum facem în alte ţări. De fapt, mulţi şoferi de taxi deja folosesc aplicaţia noastră. Însă nu vom fi niciodata de acord cu patronatele care se opun tehnologiei şi dreptului consumatorilor de a alege. Avem încredere că Guvernul va opta să nu limiteze serviciile de ridesharing ci să le reglementeze corect, în interesul a milioane de români care folosesc şi aceste aplicaţii şi vor să aibă în continuare mai multe opţiuni de transport”, au declarat oficialii Uber Romania.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.