PSA se alătură constructorilor europeni care testează modele autonome în China

Grupul PSA a obţinut dreptul de a efectua teste cu un model autonom în oraşul chinez Chongqing, informează Automotive News Europe.

PSA se alătură constructorilor europeni care testează modele autonome în China PSA se alătură constructorilor europeni care testează modele autonome în China

Grupul PSA a obţinut dreptul de a efectua teste cu un model autonom în oraşul chinez Chongqing, informează Automotive News Europe.

Autorităţile locale au acceptat ca pe străzile din Chongqing să ruleze un crossover autonom Peugeot 4008, model asamblat la uzina deţinută de europeni în paterneriat cu producătorul local Dongfeng Motor Group.

PSA a început să testeze autovehiule autonome în Franţa încă din 2015. Potrivit PSA, provocarea constă în adaptarea sistemului autonom dezvoltat de europeni la infrastructura din China, sistemul de hărţi, şoferi şi mediu înconjurător.

BMW, Audi şi Mercedes-Benz au primit deja acceptul diferitelor oraşe din China pentru a testa la nivel local modele autonome.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.