Rainer Zietlow reuşeşte un nou record mondial: peste 19.000 km în mai puţin de zece zile!

S-ar putea să îţi aminteşti de cursa Cape To Cape, organizată în 2014 de recordmanul Rainer Zietlow. Atunci, un Volkswagen Touareg V6 TDI încălţat cu anvelope Goodyear a reuşit să parcurgă cei peste 17.000 km de la Capul Agulhas (Africa de Sud) până la Nordkapp (Norvegia) în mai puţin de 22 de zile. Ei bine, echipa lui Zietlow şi-a depăşit propriul record în 2015, reuşind să facă traseul în mai puţin de zece zile.

Rainer Zietlow reuşeşte un nou record mondial: peste 19.000 km în mai puţin de zece zile! Rainer Zietlow reuşeşte un nou record mondial: peste 19.000 km în mai puţin de zece zile!

Rainer Zietlow a reuşit în 2014, alături de echipa sa, să parcurgă traseul de peste 17.000 km dintre Capul Agulhas din Africa de Sud şi Norkapp din Norvegia în mai puţin de 22 de zile la volanul unui Volkswagen Touareg V6 TDI încălţat cu anvelope Goodyear. Atunci, băieţii au stabilit un nou record mondial, spulberându-l pe cel vechi care data din 1984.

Anul trecut, problema cea mai mare a fost un accident care i-a lăsat cu maşina în service vreme de 13 zile în aşteptarea pieselor de schimb, însă anul acesta lucrurile au mers altfel, fiindcă Rainer Zietlow şi echipa sa au reuşit să parcurgă traseul extenuant în nouă zile, patru ore şi opt minute - o performanţă admirabilă, având în vedere că traseul a fost mai lung de data asta: peste 19.000 km!

Drumul parcurs de cei trei temerari

Tovarăş de drum le-a fost, din nou, un Volkswagen Touareg V6 TDI încălţat cu un set de anvelope Goodyear Wrangler care au rezistat până la sfârşitul provocării.

Echipa Cape to Cape 2.0, formată din Rainer Zietlow, cameramanul Marius Biela şi bloggerul Sam Roach, a plecat în 11 septembrie 2015 din Capul Agulhas la ora 10 şi a ajuns la Capul Nord în 20 septembrie 2015 în jurul orei 14, după ce a parcurs 19.276 km prin 21 de ţări.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.