„Rambo Lambo", o fiară creată dintr-un proiect militar eşuat - FOTO - VIDEO

Au trecut 25 de ani de când Lamborghini a încetat să producă LM002...

„Rambo Lambo", o fiară creată dintr-un proiect militar eşuat - FOTO - VIDEO „Rambo Lambo", o fiară creată dintr-un proiect militar eşuat - FOTO - VIDEO

Au trecut 25 de ani de când Lamborghini a încetat să producă LM002, şi acum pare a fi momentul potrivit pentru a ne reaminti aventurile cele mai nebuneşti pe care italienii le-au avut în materie de SUV-uri. Însă această „aşteptare” de 25 de ani va lua sfârşit la începutul lunii decembrie, când va fi lansat Urus.

Poreclit „Rambo Lambo", LM002 a fost o fiară cu totul nouă pentru compania italiană, ea fiind creată dintr-un proiect militar eşuat. Acesta dispunea de un motor V12 de 5.2 litri de 450 de CP împrumutat de la Countach, devenind astfel primul Lamborghini cu tracţiune integrală.

Lamborghini LM002 a venit cu un interior complet din piele, aer condiţionat, un sistem audio de înaltă calitate şi pneuri speciale Pirelli Scorpion, concepute pentru a ajuta acest monstru să abordeze suprafeţe „moi" precum nisipul. Această bestie avea un apetit pentru benzină care putea fi satisfăcut cu un rezervor de combustibil de 169 de litri. 

Lamborghini a scos propriul LM 002 din muzeul lor pentru a fi restaurat de divizia Polo Storico, reamintindu-ne că au fost primii care au oferit un „super SUV".

Această moştenire va continua cu noul Urus, dar ne îndoim că lumea se va întâlni un vehicul la fel de nebun ca originalul LM002. 

GALERIE FOTO CU CEL MAI NEBUN LAMBORGHINI

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.