Randări: iată cum ar putea arăta cel mai luxos Volkswagen!

Viitorul limuzinei Volkswagen Phaeton este, pentru moment, incert. Totuşi, germanii de la Auto Bild au informaţii conform cărora inginerii se gândesc la un urmaş. Iată ce ipoteze există în privinţa celui mai luxos VW.

Despre Volkswagen Phaeton am putea spune că a fost conceput în primul rând pentru a aduce un surplus capitalului de imagine Volkswagen, dar şi din raţiuni comerciale, fiind cea mai ieftină maşină de lux de pe piaţă în momentul lansării.

Faceliftul a survenit relativ târziu, la 9 ani după lansarea modelului. Iar ciclul de viaţă al maşinii se pare că va continua până în 2014, până atunci oficialii germani având de luat o decizie grea: va mai exista sau nu un urmaş al limuzinei de lux Volkswagen Phaeton?

Conform germanilor de la Auto Bild, răspunsul ar putea fi DA, proiectanţii având mai multe propuneri pentru vârful de gamă VW - VEZI AICI RANDĂRILE.

Foarte interesant este faptul că nici una dintre aceste propuneri nu pare să continue ideea de limuzină convenţională a actualei generaţii. În discuţie ar fi o caroserie de tip coupe cu 4 uşi (un fel de Passat CC , una hatchback asemănătoare lui Audi A7 Sportback sau, de ce nu, un break de lux (după modelul conceptului Audi Avantissimo).

Oricare ar fi soluţia aleasă, este destul de clar că partea frontală nu ne va oferi surprize, urmând a fi concepută în stilul actual robust şi clasic. În schimb, interiorul promite noi standarde în materie de calitate şi dotări high-tech, iar tehnica va presupune atât tracţiune integrală, cât şi motoare nobile, dar şi dieseluri performante.

Cel mai probabil, anul următor germanii ne vor gratula cu un concept premergător, pentru a testa mai concret reacţiile publicului. Un nou Phaeton e un pariu destul de riscant, dată fiind existenţa în grupul VAG a modelelor de lux construite de Audi, Bentley şi Porsche.

CREDEŢI CĂ VA EXISTA UN URMAŞ PENTRU VOLKSWAGEN PHAETON?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.