Rapperul P Diddy în F1

Mirajul Marelui Circ îi atrage ca un magnet pe cei cu bani - în acest caz, cunoscutul rapper P Diddy ar fi tentat să-şi cumpere propria echipă.

Rapperul P Diddy în F1 Rapperul P Diddy în F1
Deşi recent ne amuzam pe seama succeselor lui Lewis Hamilton, care ar putea da apă la moară comunităţilor de negri, iată că acest lucru chiar s-a ntâmplat în realitate. Conform blogului 4wheels, rapperul P Diddy a petrecut destul timp în compania revelaţiei acestui sezon de Formula 1, cu ocazia unui dineu în cadrul căruia rapperul şi-a lansat ultimul parfum.

Nu ştim dacă cele 100.000 de lire sterline cheltuite doar pe şampania pentru acest eveniment l-au făcut pe P Diddy să declare la sfârşit că are de gând să cumpere o echipă de Formula 1, însă această extravaganţă nu ne-ar deranja, decât în cazul în care monoposturile ar utiliza jante bling-bling, iar mecanicii ar fi dotaţi cu UZI...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.