Rechemare în service Toyota iQ

Toyota va rechema 135.000 de modele iQ şi Passo în Japonia şi Europa pentru a verifica o posibilă problemă la sistemul de direcţie electric.

Rechemare în service Toyota iQ Rechemare în service Toyota iQ

Peste 135.000 de automobile Toyota iQ şi Passo, fabricate din septembrie 2008 până în octombrie 2010, vor fi rechemate în service pentru un posibilă defecţiune la sistemul de direcţie electric. Această problemă este legată de martorul luminos EPS care se poate declanşa în anumite situaţii.

Toyota declară că cele mai multe incidente au fost raportate în Japonia, unde vor fi rechemate 64.620 de maşini. În schimb, în Europa nu s-a semnalat nici un incident, şi cu toate acestea, 70.480 de modele vor trece prin service.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.