Reclamă Chevrolet Aveo

Americanii de la Chevrolet parodiază reclama Citroen cu modelul C4 Tranformers, poate şi ca o ironie la problemele de electronică avute de modelul francez.

Folosirea în reclamele proprii de produse ale concurenţei cu scopul de a evidenţia calităţile modelului propriu nu este ceva nou. Sau de a pune în evidenţă defectele concurenţei. Chiar dacă reclamă la Citroen C4 a fost una spectaculoasă, în realitate nu avea nici o legătura cu modelul comercializat, Chevrolet având grijă să ne amintească de acest lucru la finalul clipului video cu un cinic "Get real".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.