Reclamă interzisă la Volkswagen Polo pentru că încurajează condusul iresponsabil - VIDEO

Au fost depuse şase reclamaţii legate de reclamă ...

Reclamă interzisă la Volkswagen Polo pentru că încurajează condusul iresponsabil - VIDEO Reclamă interzisă la Volkswagen Polo pentru că încurajează condusul iresponsabil - VIDEO

O reclamă care arată cum un şofer predispus la accidente, este salvat de sistemele de siguranţă ale unei maşini VW Polo, a fost interzisă în Marea Britanie de către Advertising Standards Agency.

Agenţia de Standarde în Publicitate (ASA) a interzis cea mai nouă reclamă la Volkswagen Polo pentru încurajarea conducerii iresponsabile, ceea ce reprezintă o încălcare a codului de supraveghere al industriei.

Au fost depuse şase reclamaţii legate de reclamă, care susţin că anunţul încurajează conducerea periculoasă şi exagerează beneficiile sistemelor de siguranţă prezentate.

ASA a confirmat reclamaţiile şi a decis că anunţul nu trebuie să apară în forma sa actuală.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.