RECLAMĂ: “Jaguar la joacă” cu cele mai noi feline!

În noua reclamă, numită “Jaguar at Play”, constructorului britanic îşi promovează cele mai noi şi performante modele din gamă: XFR, XJL Supersport şi XKR-S.

Noua reclamă TV pentru SUA, "comunică" extrem de bine entuziasmul şi sentimentul de putere şi agilitate pe care ţi-l oferă aceste noi modele din gama Jaguar. Cele trei feline, vopsite în culori diferite, ni se arată atât în mediul rural, reprezentat de pădurile forestiere din nordul oraşului San Francisco, cât şi în mediul urban, gonind pe şosele şi derapând prin locaţii industriale urbane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.