Reclamă plină de voioşie la Volkswagen Beetle pentru Super Bowl 2013

Cu doar trei zile rămase până la ediţia din 2013 a competiţiei americane Super Bowl, Volkswagen a publicat pe internet reclama la noul Beetle, pe care o va difuza în timpul meciului de duminică, 3 februarie 2013.

Reclamă plină de voioşie la Volkswagen Beetle pentru Super Bowl 2013 Reclamă plină de voioşie la Volkswagen Beetle pentru Super Bowl 2013

Reclamele create special pentru a fi difuzate în timpul competiţiei americane Super Bowl în fiecare an sunt cunoscute mai ales pentru umorul lor.

Cu doar trei zile rămase până la meciul care va hotărî campionul din Liga Naţională de Fotbal (NFL) pentru sezonul 2012, Volkswagen a publicat o reclamă la noul Beetle, care îndeamnă pe toată lumea să se relaxeze şi să zâmbească.

Super Bowl XLVII este meciul de fotbal american care decide campionul din Liga Naţională de Fotbal American (NFL) pentru sezonul 2012. Meciul se va desfăşura în 3 februarie 2013, iar cele două echipe care vor lupta pentru titlu sunt Baltimore Ravens şi San Francisco 49ers.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.