Reclamele cu BMW i8 sunt la fel de artistice precum maşina

Probabil că ar fi arătat bine şi cu un singur cadru static cu maşina. Însă în momentul când un regizor celebru intră în joc, totul devine... dramatic.

Reclamele cu BMW i8 sunt la fel de artistice precum maşina Reclamele cu BMW i8 sunt la fel de artistice precum maşina

Există multe supermaşini pe lumea asta al căror linii îţi anulează, efectic, suportul muscular al mandibulei. Însă, în cazul meu, întâlnirea cu un BMW i8 mi-a ars câteva circuite, pentru că maşina încă (mi se) pare ireală. Abia ce mă obişnuisem că i3-ul pe care îl testam este cât se poate de real, că observ în oglinda retrovizoare apropiindu-se uşor... ASTA!

În fine, despre întâmplarea care mi-a ars câteva circuite vei afla mai multe în numărul de iunie al revistei ProMotor. Acum e timpul să vezi trei reclame regizate de Gus Van Sant (Good Will Hunting, Elephant) în care actorii Michael Pitt (Boardwalk Empire), Mickey Sumner (Frances Ha) şi Sam Hazeldine (Resurrection) narează povestea revoluţionarului i8. Ne oprim aici cu cuvintele şi te lăsăm să le vizionezi, apoi să ne zici, succint, cum ţi s-au părut.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.