Record de vânzări Daimler Trucks. Compania auto a vândut peste 500.000 de camioane în 2018

Cele mai bune rezultate în materie de vânzări din ultimul deceniu: Daimler Trucks a vândut peste 500.000 de camioane în 2018

Record de vânzări Daimler Trucks. Compania auto a vândut peste 500.000 de camioane în 2018 Record de vânzări Daimler Trucks. Compania auto a vândut peste 500.000 de camioane în 2018

Daimler Trucks, liderul mondial pe segmentul camioanelor, a înregistrat, în 2018, unul dintre cei mai buni ani în materie de vânzări din istorie. Conform rezultatelor iniţiale, volumul total de vânzări realizat la nivelul diviziei a crescut, atingând peste 500.000 de unităţi comercializate în 2018 (2017: 470.000).

Cifrele de vânzări finale vor fi comunicate public de Daimler AG în cadrul conferinţei anuale de presă, ce va avea loc pe data de 6 februarie 2019. Având în vedere condiţiile pozitive de piaţă, divizia Trucks a Daimler şi-a majorat numărul de livrări cu 11%, atingând aproximativ 466.900 unităţi la sfârşitul lunii noiembrie 2018, faţă de rezultatele înregistrate în aceeaşi perioadă a anului precedent (ianuarie - noiembrie 2017: 422.500). 

Fiind liderul mondial pe segmentul vehiculelor comerciale, Daimler Trucks îşi propune să continue în 2019 inovarea în materie de conducere autonomă, electrică, conectată. Cu noul Actros, Mercedes-Benz Trucks a prezentat publicului, în cadrul Salonului Auto Internaţional pentru Autovehicule Comerciale IAA 2018, un autovehicul care atinge un nou nivel, în segmentul autocamioanelor, în materie de inovaţii tehnologice.

Noul Mercedes-Benz Actros cu Active Drive Assist este primul camion din producţia de serie care permite conducerea semi-autonomă (nivel 2) pe drumurile publice. Cu Active Drive Assist, noul Actros poate vira şi frâna în mod independent, mărind semnificativ nivelul de siguranţă în trafic, prin monitorizarea constantă a împrejurimilor. Mai mult, transmisia optimizată, sistemul MirrorCam care înlocuieşte oglinzile retrovizoare laterale şi funcţia de ultimă generaţie Active Brake Assist 5 fac ca noul Actros să fie unul dintre cele mai sigure şi eficiente camioane din segmentul din care face parte. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.