Record: scuter-ul cu 25 de locuri

Dacă ar fi un autobuz, nimic nu ar fi ciudat, dar când vorbim despre un scuter cu 25 de locuri totul pare de domeniul fantasticului.

Record: scuter-ul cu 25 de locuri Record: scuter-ul cu 25 de locuri

Scuter-ul creat de Colin Furze are o lungime de 22 de metri şi poate transporta teorectic 25 de pasageri. Conform lui Colin, scuterul este capabil să ruleze cu o viteză de 51 de km/h, dar fără pasageri. Atunci când cele 25 de locuri sunt ocupate este necesară utilizarea unui punct de sprijin precum o cărămidă aşezată la mijlocul cadrului. Colin spune că sunt necesare o serie de modificări ale suspensiei pentru ca pasagerii să poată fi plimbaţi, doar în linie dreptă, virajele fiind foarte greu de luat.

Întreg cadrul este din aluminiu, iar scuterul de 22 de metri este propulsat de un motor de 125 de cmc. Colin Furze speră ca scuterul său să fie recunoscut de Cartea Recordurilor ca cel mai lung scuter din lume, recordul fiind deţinut de un scuter de 14 metri lungime.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.