Record Volvo P1800

Un fost profesor acum pensionat, din Long Island a reuşit să parcurgă cu modelul său Volvo un numar de km impresionant. Şi nu are de gând să se oprească aici.

Record Volvo P1800 Record Volvo P1800
Modelul devenit faimos în anii 60 în filmele din seria "The Saint", a fost condus de catre Irv Gordon, un pensionar de 67 de ani peste 2,6 milioane de mile. De altfel proprietarul a fost atât de fascinat de maşină încât în primele 48 de ore de la achiziţie a mers cu ea mai mult de 1500 de mile.

Achiziţionată în 1966, maşina a făcut aproape câte 80.000 de km pe an, până în 1998, când cu 2,57 milioane de km a fost înscrisă în cartea recordurilor. Posesorul doreşte să atingă cifra de 3 milioane de mile parcurse, însă asta i-ar mai lua înca cinci ani din viaţă şi nu este sigur dacă îl va mai ţine sănătatea pe picioare. Pentru că maşina este în perfectă stare cu majoritatea pieselor originale.

Întrebat ce va face cu maşina după ce va atinge cifra rotundă de km, Gordon a precizat că momentan nu este hotărât. Va continua să meargă cu maşina, o va vinde cu o sumă de bani în dolari egală cu numărul de km sau o va expune într-un muzeu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.