Recordul pentru cea mai strâmtă parcare laterală a fost spart. Din nou

Recordul mondial pentru cea mai strâmtă parcare laterală a fost doborât de către un german, la volanul unui Volkswagen Up!. Precedentul record fusese stabilit de un chinez cu un Mini.

Recordul pentru cea mai strâmtă parcare laterală a fost spart. Din nou Recordul pentru cea mai strâmtă parcare laterală a fost spart. Din nou

Cea mai strâmtă parcare laterală din lume a fost făcută de către germanul Ronny Wechselberger, care a reuşit să parcheze un Volkswagen Up! într-un spaţiu cu doar 14 centimetri mai lung decât maşina.

Wechselberger a doborât, astfel, recordul mondial pentru cea mai strâmtă parcare laterală, care i-a aparţinut până acum chinezului Han Yue.

Toate bune şi frumoase, însă întrebarea este: cum iese maşina din mijloc dacă nici una dintre celelalte două maşini nu pleacă de pe loc?

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.