Recunoşti acest model Porsche? Da, am zis bine, Porsche

În cazul în care ţi se pare o absurditate, gândeşte-te că priveşti cel mai practic Porsche [nu-i putem spune numele aici].

Recunoşti acest model Porsche? Da, am zis bine, Porsche Recunoşti acest model Porsche? Da, am zis bine, Porsche

Da, ai nimerit răspunsul - este vorba despre un 911. Completând informaţia, spunem că este şi un 997 din 2008, un Carrera S. Exemplarul din imagine are sub capotă (sub cea din spate, evident) un boxer cu şase cilindri, de 3,8 litri, care livrează punţii spate 360 de cai-putere prin intermediul unei cutii manuale cu şase trepte.

După spusele proprietarului, „livrează o experienţă de condus ca nicio alta”. Asta pentru că are scaun situat central, fix ca un McLaren F1. Şi, în mod paradoxal, prin eliminarea unui scaun poţi să cari încă două persoane, lăudându-te cu cel mai practic 911 văzut vreodată. În cazul în care te întrebi de ce 911 este un coupé 2+2, asta ne-am întrebat şi noi dintotdeauna. Pe locurile din spate nu va putea sta nimeni altcineva decât un copil contorsionist.

Dar acesta... acesta este aur. Şi vine la un preţ să-i-zicem-decent: între 85.000 şi 115.000 de dolari americani. Dacă ai bani pe card, intră pe Mecum Auctions pentru detalii privind licitaţia.

via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.