Renault Fluence - Lansare în România

Renault va lansa noul Fluence în România la finalul acestei toamne, urmând să fie disponibil cu patru motorizări.

Renault Fluence - Lansare în România Renault Fluence - Lansare în România

Renault va lansa în România, în luna noiembrie, înlocuitorul modelului Megane Sedan, denumit Fluence, disponibil cu două motorizări pe benzină (1,6 şi 2.0) şi două diesel (1,5 dci de 85 şi 105 CP), a anunţat, luni, reprezentanţa locală a constructorului francez. Preţurile noului model nu au fost comunicate.

Modelul Fluence va fi produs la Bursa, Turcia, în fabrica Oyak, în locul Megane Sedan, pe aceeaşi linie de fabricaţie. A doua generaţie a modelului Megane Sedan a fost lansată în România în septembrie 2003, fiind comercializată în peste 35.000 de unităţi până în prezent. Segmentul din care face parte Megane Sedan (clasa C) deţine o cotă de piaţă de aproximativ 30%, jumătate din vânzări fiind reprezentate de berlinele în trei volume (maşini sedan).

Mai multe puteţi afla pe Mediafax.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.