Renault Laguna facelift - lansare în România

Începând din luna iulie, Renault Laguna, în versiunile berlină şi Estate, sunt oferite într-o nouă gamă îmbunătăţită. Principala noutate este versiunea specială GT Line, disponibilă pentru ambele variante de caroserie.

Renault Laguna facelift - lansare în România Renault Laguna facelift - lansare în România

Noua gamă Renault Laguna pentru 2010 este oferită sub sloganul “UN PLUS DE SPORTIVITATE ŞI ACCESIBILITATE PENTRU O CALITATE PREMIUM”.

Seria GT Line înlocuieşte versiunea Dynamique, oferind un design cu accente sportive mai pronunţate şi un nivel superior de echipare, însă totul la un preţ mai mic cu 700 de euro. Mai agresivă în partea frontală, Laguna GT Line se distinge prin ornamentul cromat dublu pentru eşapament şi prin oglinzile retrovizoare cu carcase de culoare neagra. La interior, scaunele faţă profilate foarte sportiv, asemenea volanului şi manetei schimbătorului de viteze, creează o ambianţă care valorifică din plin calităţile dinamice ale automobilului.

Dotarea standard, foarte generoasă, include acum şi frâna de parcare asistată, sistemul de asistenţă la parcare spate şi sistemul de spălare faruri.

În cadrul noii game generaţia 2010, Laguna Estate este oferită exclusiv în echiparea GT Line, clienţii având de ales între variantele 2.0 16V 140 CP, 2.0 dCi 150 CP şi 2,0 dCi 150 CP CVA. Pentru noua Laguna, versiunea GT Line este disponibilă în combinaţie cu motorizările 2.0 16V 140 CP şi 2.0 dCi 150 CP.

Gama Laguna include şi versiunile Expression 1.6 16V 110CP, Privilege 2.0 16V 140 CP, Privilege 2.0 dCi 150 CP, Privilege 2.0 dCi 150 CP CVA. Preţurile pornesc de la 15.042 euro (fara TVA) şi 17.900 euro (cu TVA).

Noua generaţie Renault Laguna reprezintă încă un pas înainte al unui model care, deşi foarte recent, cunoaşte deja aprecierea clienţilor săi şi recunoaşterea specialiştilor in domeniu. Potrivit studiului ADAC (Automobil Clubul German), Laguna III se află pe locul 2 în segmentul său din punct de vedere al satisfacţiei utilizatorilor, luându-se în calcul toate mărcile. Rezultatul obţinut la testele de impact EuroNCAP şi inovaţiile pe care le oferă în materie de siguranţă conferă şi noii Laguna statutul de model de referinţă al clasei sale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.