Renault Latitude disponibil în România

Începând cu 1 martie, noul model Renault Latitude este disponibil pentru clienţii din România pornind de la 21.000 euro cu TVA.

Renault Latitude disponibil în România Renault Latitude disponibil în România

Renault Latitude este noua berlină premium Renault, care completează oferta Laguna în segmentul mediu superior, oferind prestaţii de confort de top. Printre acestea amintim câteva: dimensiunile exterioare şi interioare "best in class", scaunul şofer cu masaj personalizabil şi sistemul de management al calităţii aerului din care face parte ionizatorul şi difuzorul de parfum.

Gama Latitude cuprinde trei versiuni de echipare, Privilege, Luxury şi Initiale şi patru motorizări: 2,0 16V 140 CP (benzină) şi trei turbodiesel common rail: 2,0 dCi 150 CP cuplat la o cutie de viteze manuală (6 trepte), 2,0 dCi 175 CP şi 3,0 dCi V6 240 CP, ambele cuplate unei cutii de viteze automată (6 trepte).

Preţurile de lansare pornesc de la 21.000 euro inclusiv TVA, pentru versiunea de intrare în gamă, Privilège, care este foarte bine echipată. Printre echipamentele standard regăsim, şase airbaguri, ESP (controlul traiectoriei), tempomat-limitator de viteză, radio CD MP3 Bluetooth Plug & Music, aer condiţionat cu reglare automată bi-zonă, ionizator şi difuzor de parfum, geamuri electrice faţă şi spate, oglinzi retrovizoare reglabile şi rabatabile electric, senzor de lumină şi ploaie, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şi demaraj cu card mâini libere, asistenţă la parcare faţă şi spate, tapiţerie mixtă piele-textil, jante aluminiu 17", volan îmbrăcat în piele.

Renault Latitude va fi maşina oficială a Festivalului de Film de la Cannes ediţia mai 2011, în cadrul parteneriatului istoric ce leagă Renault de lumea cinematografică de peste 110 ani.

Latitude va ajunge în showroom-urile din România la începutul lunii aprilie 2011, însă clienţii pot încă de astăzi să comande modelul la oricare din punctele de vânzare din reţeaua Renault.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.