Renault Logan TM Concept

Afirmaţia că Logan este o maşină banală este adevărată. Nu şi în cazul acestei maşini, preparată de un tuner brazilian şi care este bazată pe Logan Cup.

Renault Logan TM Concept Renault Logan TM Concept
În primul rând, acest Logan iese în evidenţă la nivel estetic, datorită jocului coloristic ales pentru caroserie, culorile fiind aproape aceleaşi care se regăseau într-o vreme pe monoposturile de Formula 1 motorizate de Renault.

Totuşi, a vopsi maşina astfel nu este neapărat dificil. Modificările exterioare importante se referă la noul spoiler frontal, având decupate două guri largi de aerisire, în timp ce calandrul aminteşte în mod direct de Megane, spre exemplu. În spate, spoilerul are integrate două ieşiri de eşapament, iar eleronul dublu completează agresivitatea maşinii. Jantele negre de 19" ascund un sistem de frânare de competiţie, cu discuri ventilate (care înlocuiesc tamburii spate de pe versiunea de serie), iar suspensia Eibach contribuie la coborârea gărzii la sol, lucru pus în evidenţă şi de pragurile proeminente.

La interior au fost adoptate scaune sport Recaro, îmbrăcate în piele bicoloră şi cu multiple reglaje, în timp ce Momo este furnizor pentru volan, pedalier şi măciulia schimbătorului de viteze. Pentru amatorii de muzică, instalaţia audio este foarte performantă, cu un CD/MP3 Siemens VDO completat de patru difuzoare de 250 watt şi două amplificatoare de 50 watt montate în portbagak, de provenienţă Alpine. Pentru ceilalţi amatori de sunete, dar care provin de la motor, acesta este un 1,6 litri cu patru supape pe cilindru, alimentat cu bioetanol, combustibilul ecologic în vogă în America de Sud.

Practic, brazilienii ne dau încă un exemplu că Logan are potenţial pentru a deveni din Cenuşăreasă o maşină atractivă pentru pasionaţi. La ce preţ, nu s-a comunicat, dar suntem siguri că este vorba de costuri acceptabile.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.