Renault Megane Trophy face pe taxiul în Paris. VIDEO

Francezii de la Renault şi-au făcut de cap în centrul Parisului cu un Megane Trophy V6, adică un model de curse cu 400 CP, pe care l-au transformat într-un taxi. Ce a ieşit, vedeţi în clipul video de la sfârşitul acestui articol.

Renault Megane Trophy face pe taxiul în Paris. VIDEO Renault Megane Trophy face pe taxiul în Paris. VIDEO

Uneori, când iei un taxi vrei să ajungi foarte repede la destinaţie, chiar dacă asta s-ar putea să implice încălcarea câtorva reguli de circulaţie din partea taximetristului. În acest sens, francezii de la Renault au transformat, chiar dacă pentru puţin timp, un Megane Trophy V6 într-un taxi de mare viteză pentru Paris.

După ce au făcut toate acestea, au publicat şi un clip video cu isprava lor, care se aseamănă puţin cu primul film francez din seria Taxi.

Nu trebuie uitat, totuşi, că spre deosebire de sedanul Peugeot condus de Samy Naceri în creaţia cinematografică, Renault Megane Trophy este o maşină de curse, cu scaune de curse, centuri de siguranţă de curse şi rollcage de curse.

Clipul produs de Renault face parte din campania „Challenge us if you can!”.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.