Renault prezintă Sandero şi Logan cu automată la Moscova

Dacă Dacia nu are deocamdată această opţiune, la Salonul de la Moscova Renault va prezenta versiunile lui Sandero şi Dacia cu transmisie automată.

Renault prezintă Sandero şi Logan cu automată la Moscova Renault prezintă Sandero şi Logan cu automată la Moscova

Ruşii vor fi primii europeni care vor conduce modelele Sandero şi Logan cu cutie automată, aceste două automobile fiind anunţate ca noutăţi la Salonul de la Moscova. Aceste noi versiuni vor fi adresate în principal ruşilor şi nu se ştie încă dacă Dacia va prelua noua tehnologie pentru Europa de Vest.

De fapt noua cutie nu este absolut nouă, fiind aceeaşi unitate cu patru rapoarte şi convertor de cuplu, disponibilă în Mexic pe Nissan Aprio - alter ego-ul pentru America Latină a automobilului francez. Această opţiune se pare că va fi disponibilă doar cu motorizarea MPI de 1.6 litri. Noua versiune va intra pe piaţă în Rusia începând cu luna Septembrie. Renault speră astfel să concureze modelele Lada, nici Kalina şi nici Priora, potenţialii rivali ai Logan/Sandero, neavând această opţiune în ofertă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.