Renault va construi a 2 a fabrică în Maroc

Grupul auto Renault a semnat un memorandum cu autorităţile din Maroc pentru construirea unei noi fabrici auto, unde urmează să fie produse modele derivate de pe platforma Logan, se arată într-un comunicat al alianţei Renault-Nissan.

Renault va construi a 2 a fabrică în Maroc Renault va construi a 2 a fabrică în Maroc

Renault vrea să construiască o fabrică auto în Maroc, cu o capacitate de până la 400.000 de vehicule pe an, unde vor fi construite şi modele derivate de pe platforma Logan. Fabrica va fi construită pe un teren cu o suprafaţă de 300 de hectare într-o zonă cu profil economic din apropierea complexului portuar mediteranean din Tangier.

Proiectul prevede extinderea sistemului de producţie de vehicule derivate de pe platforma Logan. Aproximativ 90% din producţia fabricii va fi orientată către export, diferenţa de 10% fiind destinată pieţei marocane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.