Reproducerea Gymkhana 7 din GTA V este FENOMENALĂ! [VIDEO]

Multitudinea de detalii din clipul acesta - filmat integral în GTA V - este absolut impresionantă.

Reproducerea Gymkhana 7 din GTA V este FENOMENALĂ! [VIDEO] Reproducerea Gymkhana 7 din GTA V este FENOMENALĂ! [VIDEO]

Deşteptul din GTA (serios acum, aşa se autointitulează el) şi-a dat toată silinţa să recreeze minunatul Gymkhana 7 în open worldul care a schimbat modul în care sunt percepute jocurile video, Grand Theft Auto V. 

Nu ştim cât timp a durat acest proiect, însă la cât de mult a dorit să recreeze, cadru cu cadru, cea mai recentă escapadă a lui Ken Block, probabil că nu a fost o idee pusă în practică într-o după-amiază de weekend. GTA Wise Guy se pare că are o chemare către regizarea scenelor în Grand Theft Auto V, el este cel care a reprodus şi scena finală din Fast 7.

Şi când spunem cadru-cu-cadru, nu exagerăm câtuşi de puţin. Uite, o să lăsăm ambele clipuri aici, pentru a putea face o comparaţie în timp real - dacă poţi să-ţi deschizi ambele clipuri în acelaşi timp, e perfect. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.