Restricţie de trafic

Oficialii din Beijing au decis sa interzică circulaţia a 1 milion de maşini pentru două săptămâni pentru a testa reacţia populaţiei.

Restricţie de trafic Restricţie de trafic

Se spune că dacă toţi chinezii ar sări în acelaşi timp ar provoca un cutremur, pentru că la o populatie de 1,3 miliarde de oameni în mod sigur tot ce fac are un impact major asupra întregului glob. Un milion de maşini din Beijing, adică o treime din total, vor rămâne trase pe dreapta pentru 2 săptămâni, între 7 şi 20 August. Testul se desfăşoară pentru a testa reacţia populaţiei în vederea repetării operaţiunii în timpul olimpiadei de la Beijing de anul viitor. Măsura în sine este una binevenită din punct de vedere al reducerii noxelor, mai ales că anul acesta China va devansa SUA ca cel mai mare poluator cu gaze cu efect de seră.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.