Revista ProMotor nr. 106, din noiembrie, este un corn al abundenţei... de subiecte tari!

Toamna lui 2013 a fost prolifică pentru noi, iar ediţia din noiembrie a revistei ProMotor vă oferă primele impresii despre multe noutăţi pe patru roţi, dar şi câteva subiecte de colecţie.

Revista ProMotor nr. 106, din noiembrie, este un corn al abundenţei... de subiecte tari! Revista ProMotor nr. 106, din noiembrie, este un corn al abundenţei... de subiecte tari!

DE ACUM, PUTEŢI COMANDA ONLINE REVISTA PROMOTOR!

Iată în continuare, pe scurt, principalele puncte de atracţie ale revistei ProMotor nr. 106, din noiembrie:

TEST ÎN PREMIERĂ: BMW X5

Am fost până în Austria pentru a face cunoştinţă cu noua generaţie a cunoscutului SUV german BMW X5. O maşină îmbunătăţită substanţial la toate capitolele şi care promite să-şi apere fără probleme titulatura de cel mai sportiv SUV de lux.

SPECIAL UTIL: Cum să prelungeşti viaţa maşinii tale

Într-o lume în care nu mai ştii la ce să te aştepţi de la ziua de mâine, e indicat să devii astăzi mai grijuliu cu maşina ta - cine ştie când îţi vei lua alta. Noi vă oferim un scurt ghid de ”supravieţuire”, indicându-vă principalele aspecte pe care trebuie să le luaţi în considerare dacă vreţi ca maşina actuală să vă ţină cât mai mult fără probleme.

SPECIAL: Gama de modele Audi RS

ProMotor a avut ocazia să facă un turneu de câteva mii de kilometri cu 30 dintre modelele sportive Audi, care poartă indicativul RS. Ce înseamnă această adevărată armată de RS-uri, aflaţi într-un material de fascinaţie.

SPECIAL: Istoria Saab

Pentru mulţi, marca suedeză rămâne un exeriment foarte interesant în lumea auto, aşa încât am considerat că istoria acesteia merită o retrospectivă, mai ales dacă ne gândim că sunt şanse să reînvie!

SPECIAL: E.T. revine cu Twizy în rol principal!

Nu vrem să vă stricăm surpriza, aşa încât o să vă lăsăm să descoperiţi singuri despre ce este vorba în acest material, care suntem siguri că va scoate la suprafaţă copilul din voi...

Aşadar, nu rataţi revista ProMotor nr. 106 din noiembrie,

oferită ÎN PACHETUL SPECIAL LA UN SUPER PREŢ!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.