Revista ProMotor nr. 106, din noiembrie, este un corn al abundenţei… de subiecte tari!

Autor: Adrian Mihălţianu 04 nov. 2013 Știri auto

DE ACUM, PUTEŢI COMANDA ONLINE REVISTA PROMOTOR!

Iată în continuare, pe scurt, principalele puncte de atracţie ale revistei ProMotor nr. 106, din noiembrie:

TEST ÎN PREMIERĂ: BMW X5

Am fost până în Austria pentru a face cunoştinţă cu noua generaţie a cunoscutului SUV german BMW X5. O maşină îmbunătăţită substanţial la toate capitolele şi care promite să-şi apere fără probleme titulatura de cel mai sportiv SUV de lux.

SPECIAL UTIL: Cum să prelungeşti viaţa maşinii tale

Într-o lume în care nu mai ştii la ce să te aştepţi de la ziua de mâine, e indicat să devii astăzi mai grijuliu cu maşina ta – cine ştie când îţi vei lua alta. Noi vă oferim un scurt ghid de ”supravieţuire”, indicându-vă principalele aspecte pe care trebuie să le luaţi în considerare dacă vreţi ca maşina actuală să vă ţină cât mai mult fără probleme.

SPECIAL: Gama de modele Audi RS

ProMotor a avut ocazia să facă un turneu de câteva mii de kilometri cu 30 dintre modelele sportive Audi, care poartă indicativul RS. Ce înseamnă această adevărată armată de RS-uri, aflaţi într-un material de fascinaţie.

SPECIAL: Istoria Saab

Pentru mulţi, marca suedeză rămâne un exeriment foarte interesant în lumea auto, aşa încât am considerat că istoria acesteia merită o retrospectivă, mai ales dacă ne gândim că sunt şanse să reînvie!

SPECIAL: E.T. revine cu Twizy în rol principal!

Nu vrem să vă stricăm surpriza, aşa încât o să vă lăsăm să descoperiţi singuri despre ce este vorba în acest material, care suntem siguri că va scoate la suprafaţă copilul din voi…

Aşadar, nu rataţi revista ProMotor nr. 106 din noiembrie,

oferită ÎN PACHETUL SPECIAL LA UN SUPER PREŢ!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide