Revista ProMotor numărul 83 a ajuns pe piaţă!

Numărul dublu, de vară, al revistei noastre a ajuns la toate chioşcurile de difuzare a presei. Iată care sunt cele mai importante subiecte despre care puteţi citi în noul ProMotor.

Revista ProMotor numărul 83 a ajuns pe piaţă! Revista ProMotor numărul 83 a ajuns pe piaţă!

Ca de obicei, am avut o lună foarte grea. 18 maşini plus o motocicletă au trecut prin mâinile redactorilor noştri care au condus astfel cele mai importante noutăţi auto ale acestor luni. Vedeta revistei este maşina care va concur puternic produsul national hatchback, Dacia Sandero . Constantin Ciobanu şi Mihai Dăscălescu au fost la lansarea internaţională a lui Aveo şi astfel vă prezentăm primul test cu acest model. Despre sedan puteţi citi aici, pe pagina noastră www.

Ca premiere pentru revistă avem primele teste cu Mercedes-Benz C-Klasse Coupe dar şi primul hibrid de serie al lui Audi, SUV-ul Q5. Constantin Ciobanu v-a pregătit două materiale speciale - un reportaj la BMW Performance Day, o zi de vis cu toate modelele BMW tunate de divizia Performance special pentru presă plus un material despre viaţa auto retro a Elveţiei - ce maşini de colecţie găseşti prin Elveţia de cumpărat la preţuri aproape derizorii.

Pentru cei amatori de tabele comparative avem patru teste care aduc faţă în faţă modele din acelaşi segment. Trebuie să vă dezamăgim totuşi, tabele plictisitoare nu există în paginile revistei, în schimb avem concluziile ProMotor, semnate de redactorii care au dat deznodământul în următoarele bătălii: Focus versus Golf, 508 versus C5, Boxster versus 370Z Roadster şi fortwo electric drive versus MINI E şi Citroen C-Zero.

Dacă plănuiţi să călătoriţi prin Europa în căutare de senzaţii tari, v-am pregătit un material special, un ghid al circuitelor pe care puteţi alerga cu maşina proprie, sau închiriată, în voie.

Puteţi găsi ultimul număr al revistei noastre la toate chioşcurile de difuzare a presei. Lectură plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.