Revizii gratis pe toată perioada garanției

Producătorul german va oferi un program de intreținere a mașinii complet gratuit pe perioada garanției oferită vehiculelor sale, în semn de respect pentru clienții săi. Dar asta doar în America de Nord.

Revizii gratis pe toată perioada garanției Revizii gratis pe toată perioada garanției
“Carefree Maintenance Program” este complet gratuit și va fi valabil pentru toată gama Volkswagen 2009, debutând cu introducerea noului SUV Tiguan și va cuprinde printre altele și Routan, minivanul cu șapte locuri construit în colaborare cu Chrysler.

"Acest program este o inițiativă foarte bună de a îmbunătăți loialitatea clienților față de marcă, dar și de a crește imaginea acesteia. De asemenea faptul că nici unul dintre competetitorii noștri direcți nu oferă astfel de servicii este un avantaj semnificiativ" a declarat Mark Banes, Chief Operationg Office, Volkswagen America. Pe ce a uitat oficialul american să pună accent este faptul că deși garanția este de trei ani, este limitată la doar 36.000 de mile, distanță care în America de Nord se realizează ușor și cu un număr foarte mici de operații de întreținere.

Însă aceste servicii nu sunt complet unice pe piața americană, mai mulți producători având oferte asemănătoare și chiar mai bune. Dar este bine de observat trendul spre care se tinde, un client urmând să nu mai cumpere doar o simplă mașină, ci un pachet complet de servicii, singura lui grijă fiind de plată a ratelor la bancă. Rămâne de văzut cât de rapid se va extinde un asemenea tratament și pe bătrânul continent.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.