Revizii gratis pe toată perioada garanției

Autor: Oraan Mărculescu 24 apr. 2008 Știri auto
Revizii gratis pe toată perioada garanției

“Carefree Maintenance Program” este complet gratuit și va fi valabil pentru toată gama Volkswagen 2009, debutând cu introducerea noului SUV Tiguan și va cuprinde printre altele și Routan, minivanul cu șapte locuri construit în colaborare cu Chrysler.

"Acest program este o inițiativă foarte bună de a îmbunătăți loialitatea clienților față de marcă, dar și de a crește imaginea acesteia. De asemenea faptul că nici unul dintre competetitorii noștri direcți nu oferă astfel de servicii este un avantaj semnificiativ" a declarat Mark Banes, Chief Operationg Office, Volkswagen America. Pe ce a uitat oficialul american să pună accent este faptul că deși garanția este de trei ani, este limitată la doar 36.000 de mile, distanță care în America de Nord se realizează ușor și cu un număr foarte mici de operații de întreținere.

Însă aceste servicii nu sunt complet unice pe piața americană, mai mulți producători având oferte asemănătoare și chiar mai bune. Dar este bine de observat trendul spre care se tinde, un client urmând să nu mai cumpere doar o simplă mașină, ci un pachet complet de servicii, singura lui grijă fiind de plată a ratelor la bancă. Rămâne de văzut cât de rapid se va extinde un asemenea tratament și pe bătrânul continent.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide