Roewe Monovolum

Dacă până acum chinezii vindeau doar modele concepute exclusiv pentru piața locală, iată că acum dezvoltă modele special pentru piața europeană.

Roewe Monovolum Roewe Monovolum
Roewe monovolumDin primele poze spion nu se pot obține multe detalii, goliciunea modelului fiind cel puțin ciudată, originea modelului fiind dată de gol de designul nu foarte original și de jantele specifice producătorului chinezesc. Folosindu-se de rămășițele producătorul britanic Rover achiziționate de Roewe, chinezii au de gând să se lanseze pe piața monovolumelor din Europa.

Dar aici competeția este foarte strânsă, modele precum Renault Scenic, Opel Zafira și Citroen C4 Picasso fiind bine infipte în piață, cu o tradiție și renume puternice. Deși nu sunt mari experți în diesel, chinezii se văd nevoiți să vină și cu o motorizare cel puțin pe motorină,  pentru că altfel bătălia ar fi  pierdută încă de la start. Iar în contextul în care în China problema încălzirii globale este tot mai pregnantă, nu este exclus să vedem și un model hibrid. Ceea ce ar fi un mare plus de imagine în condițiile în care nici un concurent european nu dispune încă de așa ceva.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.