România a exportat maşini în valoare de peste 180 milioane de euro în Turcia

România a exportat maşini către Turcia în valoare de 186,8 mil. euro în 2017

România a exportat maşini în valoare de peste 180 milioane de euro în Turcia România a exportat maşini în valoare de peste 180 milioane de euro în Turcia

România a exportat maşini către Turcia în valoare de 186,8 mil. euro în 2017, iar importurile de maşini din Turcia către România au fost de 109,4 mil. euro, rezultând un sold pozitiv, arată datele oferite de Institutul Naţional de Statistică.

Exporturile româneşti de maşini către ţări noneuropene au avut valoarea de 3,05 mi­liarde de euro, iar importurile au fost în valoare de 2,04 mld. euro, România înregistrând excedent comercial în 2017 în ceea ce priveşte relaţiile comerciale cu maşini cu ţări din afara spaţiului european.

De asemenea, valoarea exporturilor auto către Turcia a depăşit valoarea importurilor, rezultând o balanţă comercială pozitivă pentru România de 77 mil. euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.