Românii care îşi fac legea pe stradă au intrat în vizorul Poliţiei

La cât mai multe acţiuni

Românii care îşi fac legea pe stradă au intrat în vizorul Poliţiei Românii care îşi fac legea pe stradă au intrat în vizorul Poliţiei

In data de 02.04.2018, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră au ridicat din Şos. Pantelimon, Str. Măgura Vulturului, Str. George Folescu, Str. Mătăsari, Str. Agricultori, Str. Matei Voievod, Bd. Carol I, Str. Dianei, Str. Vasile Lascăr, Str. J.L. Calderon, Str. Icoanei, Str. Aurel Vlaicu, Str. Barbu Văcărescu, Aleea Ilia, Str. Jean Athanasiu şi Str. Victor Manu, peste 170 de construcţii metalice, capre din lemn şi sticle amplasate ilegal, pentru blocarea accesului la locurile de parcare de pe carosabil şi trotuar. Administraţia Domeniului Public Sector 2 a sprijinit acţiunea de înlăturare a dispozitivelor metalice, de pe domeniului public. Poliţia Locală Sector 2 va continua acţiunea şi în perioada următoare, în vederea înlăturării tuturor dispozitivelor amplasate ilegal, pe raza Sectorului 2.

Întrebarea în cor a celor care au văzut acest comunicat postat pe Facebook (pagina Primăria Sctorului 2 – Poliţia Locală) a fost dacă s-au aplicat şi amenzile “corecte şi afarente” pentru amplasarea ilegală a dispozitivelor. Răspunsul pe care l-am primit de la autorităţi a fost că amenzile sunt aplicate atunci când există dovezi despre persoanele care le-au amplasat ilegal. Cele mai multe amenzi se dau atunci când dispozitivele sunt amplasate cu lanţuri şi e evident că locuitorii din vecinătate le-au instalat. Poliţia Locală S2 va continua să ridice dispozitivele atât timp cât primeşte sesizări sau după constatările agenţilor care le observă. Noi le ţinem pumnii în amendarea acestui drept însuşit ilegal de către proprietarii locuinţelor cu deschidere la stradă.   

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.