S-au dat primele amenzi pentru lipsa cauciucurilor de iarnă

Prima zăpada mai serioasă şi prima amendă pentru neechiparea maşinii cu anvelope de iarnă. S-a întâmplat ieri (08.12.2011) în Pasul Gutâi din judeţul Maramureş.

S-au dat primele amenzi pentru lipsa cauciucurilor de iarnă S-au dat primele amenzi pentru lipsa cauciucurilor de iarnă

Pe DN 18, la km 17, în apropierea Pasului Gutâi, pe raza judeţului Maramureş, a fost depistat primul conducător auto, care conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un autotren şi semiremorcă, pe un drum acoperit cu zăpadă, fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă pe roţie axei de tracţiune sau fără a avea montate lanţuri sau alte echipamente antiderapante omologate.

Şoferul a primit o amendă de 1.005 lei, echivalentul a 15 puncte de amendă, şi i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare până la echiparea corespunzătoare a autovehiculului.

Mai multe pe www.gandul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.