Sania Citroen

Cu o temă principală constând în crearea unor obiecte de uz general folosind doar componente ale mașinilor Citroen, un bulgar a câștigat marele premiu de 10.000 de euro.

Sania Citroen Sania Citroen
Citroen C-DesignOgnyan Bozhilov, din Bulgaria, a creat utilizând un scaun spate de la C4 Picasso, volan de C3, montanții de la Pluriel și spoilerul spate de la C4 Coupe o sanie pe care a denumit-o simplu "Citroen Sledge". Mare premiu pus în joc a fost de 10.000 de euro, pentru acesta primindu-se numeroase propuneri de participare, multe dintre ele putând fi admirate în galeria foto.

Dintre aceste amintim doar de mânerele de uși transformate în telefoane mobile, o scară din trepte din spoilere spate și scaune realizate din capote de C1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.