Şapte bărbaţi din Ilfov şi Ialomiţa au furat electrocasnice de 50.000 de euro dintr-un TIR aflat în mers. Hoţii au fost prinşi - VIDEO

Poliţiştii au capturat 3 autovehicule, în care se aflau 7 persoane

Şapte bărbaţi din Ilfov şi Ialomiţa au furat electrocasnice de 50.000 de euro dintr-un TIR aflat în mers. Hoţii au fost prinşi - VIDEO Şapte bărbaţi din Ilfov şi Ialomiţa au furat electrocasnice de 50.000 de euro dintr-un TIR aflat în mers. Hoţii au fost prinşi - VIDEO

Şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, au fost arestaţi preventiv după ce au furat, dintr-un tir aflat în mers, laptopuri şi electrocasnice în valoare de 50.000 de euro. Bărbaţii au fost prinşi de poliţiştii din Ilfov, pe centura municipiului Buzău.

Bărbaţii ar fi urmărit un tir care plecase din Bucureşti spre Chişinău, iar între oraşele Râmnicu Sărat şi Focşani, aceştia ar fi urcat în tir în timp ce acesta se afla în mers şi ar fi furat laptopuri şi alte electrocasnice, informează Poliţia Ilfov, printr-un comunicat de presă. 

În imagini se vede cum unul dintre ei a urcat, prin trapă, pe maşina aflată în mers. De acolo, s-a prins de camionul încărcat cu electronice şi electrocasnice. Ca măsură de siguranţă, un alt autoturism al hoţilor mergea, cu viteză constantă, în faţa tirului.

„Ieri seară, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Ilfov au oprit în trafic, pe centura municipiului Buzău, 3 autovehicule, în care se aflau 7 persoane, bănuite că ar fi sustras laptopuri şi produse electrocasnice, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, dintr-un tir care se deplasa pe ruta Bucureşti-Chişinău. Cei 7 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, au fost reţinuţi”, a fost postarea Poliţiei Române de pe Facebook. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.