Sculptura Land Rover

Land Rover marchează aniversarea celor 60 de ani de existenţă printr-o sculptură puţin mai ciudată, amplasată la Goodwood, UK. Cinci modele Land Rover sunt suspendate în aer, fiind montate pe structura impunătoare.

Sculptura Land Rover Sculptura Land Rover

Land Rover împlineşte anul acesta 60 de ani de existenţă, eveniment pe care îl marchează prin prezenţa sa la "Festivalul vitezei" de la Goodwood. Ca în fiecare an, o sculptura imensă este amplasată la reşedinţa Goodwood unde se ţine evenimentul automobilistic din Marea Britanie.

Designerul Gerry Judah a conceput arhitectura pentru a marca triumful land Rover la vârsta de 60 de ani. Înaltă de 34 de metri si cantărind 120 de tone, sculptura are suspendate pe suprafaţa ei 5 modele land Rover din diverse timpuri. Prezenţa ei la Goodwood, festival care incepe pe 29 iulie, va atrage cu siguranţă atenţia publicului pasionat de motoare. Oare va reuşi, sculptura, să inspire triumful mărcii britanice la cei 60 de ani ai săi sau vreun mesaj nedorit, cum ar fi viitorul inevitabil?

Evenimentul de la Goodwood adună în fiecare an mii de fani ai sporturilor cu motor, fiind organizate competiţii în care sunt prezentate automobile din toate timpurile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.