Sculptura Land Rover

Autor: Victor Gavril 23 iul. 2008 Știri auto
Sculptura Land Rover

Land Rover împlineşte anul acesta 60 de ani de existenţă, eveniment pe care îl marchează prin prezenţa sa la "Festivalul vitezei" de la Goodwood. Ca în fiecare an, o sculptura imensă este amplasată la reşedinţa Goodwood unde se ţine evenimentul automobilistic din Marea Britanie.

Designerul Gerry Judah a conceput arhitectura pentru a marca triumful land Rover la vârsta de 60 de ani. Înaltă de 34 de metri si cantărind 120 de tone, sculptura are suspendate pe suprafaţa ei 5 modele land Rover din diverse timpuri. Prezenţa ei la Goodwood, festival care incepe pe 29 iulie, va atrage cu siguranţă atenţia publicului pasionat de motoare. Oare va reuşi, sculptura, să inspire triumful mărcii britanice la cei 60 de ani ai săi sau vreun mesaj nedorit, cum ar fi viitorul inevitabil?

Evenimentul de la Goodwood adună în fiecare an mii de fani ai sporturilor cu motor, fiind organizate competiţii în care sunt prezentate automobile din toate timpurile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide