Se fac angajări la Dacia. Câte locuri vacante sunt şi ce salarii pune la bătaie compania din Mioveni

Automobile Dacia, cea mai mare companie din România după cifra de afaceri, cu aproximativ ...

Se fac angajări la Dacia. Câte locuri vacante sunt şi ce salarii pune la bătaie compania din Mioveni Se fac angajări la Dacia. Câte locuri vacante sunt şi ce salarii pune la bătaie compania din Mioveni
Automobile Dacia, cea mai mare companie din România după cifra de afaceri, cu aproximativ 18.000 de angajaţi pe platforma de la Mioveni, are disponibile în prezent 113 locuri de muncă pentru manageri proiect (45), şefi proiect (30), conceptori (20), responsabili afacere (10) şi analişti cumpărări (8), potrivit site-ului Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Argeş. Compania caută persoane cu studii superioare, care să cunoască limba engleză la un nivel avansat, oferind pentru un program de opt ore de lucru pe zi, pe o perioadă nedeterminată, un salariu de 3.300 de lei, conform AJOFM Argeş. 
 
Automobile Dacia a încheiat prima jumătate a anului cu cea mai mare creştere semestrială din ultimii patru ani, iar dacă ritmul va continua, compania va urca la aproape 22,5 mld. lei până la finalul anului. De businessul Dacia depind direct cei aproximativ 18.000 de angajaţi de pe platforma de la Mioveni, dar şi întreaga industrie auto locală ce numără un total de circa 200.000 de angajaţi, la cei peste 200 de furnizori prezenţi în România. Compania a punctat în primul semestru o creştere de 8,4% a cifrei de afaceri, faţă de perioada similară a anului trecut, la 11,6 miliarde de lei (2,53 mld. euro) potrivit datelor publice.
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.