Se fură catalizatoare

Chiar dacă poate părea greu de crezut, se pare că furturile de catalizatoare s-au înteţit dintr-un motiv simplu: platina din interior are o valoare de piaţă de până la 200 de dolari.

Se fură catalizatoare Se fură catalizatoare

Problema principală în aceste furturi era faptul că nu puteau fi identificate catalizatoarele găsite la hoţi, astlfel încât anchetatorilor le era tot mai greu să îi acuze de furt. Pentru a face faţă unui astfel de val de furturi, Ford şi-a unit forţele cu specilistul în marcarea elementelor de securitate, Retainagroup.

Astfel, catalizatoarele sunt ştanţate cu un cod unic cu 7 cifre şi un număr de telefon disponibil 24 de ore din 24. Kiturile de înregistrare sunt disponibile la dealerii Ford, la un preţ de 11,87 de lire pentru un singur automobil sau la pachet de 30 de bucaţi, promoţional doar 136 de lire.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.