Sebastian Leob şi Mihaela Rădulescu

"Este ceva ce puţini muritori au şansa să simtă", declara Mihaela Rădulescu, pentru prima dată copilot al lui Sebastien Loeb.

Sebastian Leob şi Mihaela Rădulescu Sebastian Leob şi Mihaela Rădulescu

Mihaela in Citroen C4După mai multe peripeţii, printre care pilotatul unui avion Hercules şi un salt cu paraşuta, Mihaela Rădulescu a fost pentru prima dată copilot al lui Sebastien Loeb. Campionul de raliuri, care pilota un Citroen C4 pe circuitul de la Galice, situat la 70 km de Paris, a renunţat pe parcursul a câtorva kilometri la copilotul său pentru a o lua la bord pe Mihaela Rădulescu. După cum declara însuşi Sebastien Loeb, campionul a condus într-un stil asemănător celui de pe o probă specială din Campionatul Mondial de Raliuri.

"Nu degeaba este cel mai bun şi nu întâmplător a câştigat pe asfalt, pe gheaţă şi pe macadam" declara Mihalea. Nu este prima dată când vedete Antenei 1 a urcat la bordul unei maşini de raliu, ultima oară pilotând un Citroen C2 R2 cu Alex Filip în dreapta sa. Deja putem considera că Sebastien Loeb şi-a găsit o ocupaţie pentru momentul în care îşi va încheia cariera de pilot. Interesul pentru a pilota maşini de curse, de raliuri şi de a fi copilotul unor campioni mondiali este destul de mare în rândul "muritorilor".

VEZI TOATE ANUNŢURILE CITROEN

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.