Secretele noii generaţii Volkswagen Passat

Noul Volkswagen Passat va merge pe reţeta îmbunătăţirilor incrementale estetice şi de calitate fără a schimba platforma. Exact ca şi în cazul lui VW Golf 6.

Secretele noii generaţii Volkswagen Passat Secretele noii generaţii Volkswagen Passat

Am tot văzut în aceste zile imagini cu viitorul Volkswagen Passat, care se pare însă că nu va fi nou în adevăratul sens al cuvântului. Ci doar de îmbunătăţiri estetice pentru a păstra ritmul cu concurenţa şi cu noua imagine de marcă, dar fără a schimba reţeta tehnică. Cu alte cuvinte se vor opera modificări pe baza platformei B6 pentru a o menţine la zi până în 2012/2013 atunci când va intra în scenă adevărata nouă generaţie B7, sau aşa anunţă Autocar.

Estetic nu credem că vom avea o surpriză prea mare, ci ne aşteptăm la un design la jumătatea distanţei dintre Golf şi Phaeton. În schimb nivelul calităţii va fi semnificativ ridicat, urmând probabil să vedem un salt ca de la Golf 5 la Golf 6. Acest lucru se va resimţi într-o oarecare măsură şi datorită modificărilor făcute la şasiu pentru un confort mai bun şi dimensiunile mai mari . Gama de motorizări se anunţă a rămâne neschimbată, dar propulsoarele vor fi optimizate pentru a fi mai eficiente. Lansarea aşa cum până acum s-a mai menţionat se va face la Salonul de la Paris programat pentru luna Septembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.