Sedanul premium Genesis G90 a primit un facelift. Este cel mai luxos model produs de Hyundai Motor Group - GALERIE FOTO-VIDEO

Premieră în Coreea de Sud: Genesis G90 facelift

Sedanul premium Genesis G90 a primit un facelift. Este cel mai luxos model produs de Hyundai Motor Group - GALERIE FOTO-VIDEO Sedanul premium Genesis G90 a primit un facelift. Este cel mai luxos model produs de Hyundai Motor Group - GALERIE FOTO-VIDEO

Genesis EQ900 tocmai a primit un facelift, şi a fost redenumit în G90 pentru a se conforma noi politici în privinţa numelor pe care le va adopta marca coreană.

Prezentat în timpul unui eveniment din Seoul, luxosul sedan G90 beneficiază de o remodelare la exterior, grilă şi faruri noi, precum şi capace redesenate. De asemenea, clienţii pot alege şi jante opţionale de 19 inci cu absorbţie a zgomotului pneurilor. Genesis oferă modelul G90 în nouă culori exterioare, printre care se numără Porto Red şi Gold Coast Silver, precum şi noile combinaţii de culori şi ornamente Brown şi Brown / Blue.

În interior, clienţii vor găsi un display de 12,3 inci cu sistemul Car Management Service. Tot la capitolul modificări interioare, gurile de ventilaţie centrale sunt acum mai subţiri.

Printre caracteristicile standard de siguranţă se numără Lane Follow Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Forward Collision-Avoidance Assist şi Safe Exit Assist.

Va exista o gamă de trei motoare, toate pe benzină. Acestea sunt de 3,8 litri, 3,3 litri şi de 5,0 litri. Primele două sunt disponibile în nivelurile de echipare Luxury, Premium Luxury şi Prestige, în timp ce unitatea de 5.0 este disponibilă numai cu nivelul Prestige.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.