Senatul american respinge ajutorul pentru cei trei mari constructori

Senatul american a respins ieri propunerea de ajutor financiar acordat celor trei mari constructori locali: Ford, General Motors şi Chrysler.

Senatul american respinge ajutorul pentru cei trei mari constructori Senatul american respinge ajutorul pentru cei trei mari constructori

Republicanii par porniţi pe refuzarea unui ajutor ce ar putea decide chiar ieşirea întregii Americi din criza economică sau intrarea ei într-o puternică recesiune. 52 de voturi au fost obţinute pentru acordarea ajutorului şi doar 35 împotrivă, însă este nevoie de o majoritate de 60 de oameni pro pentru aprobare. Asta după ce cu o zi înainte proiectul trecuse de Camera Reprezentanţilor.

Dacă pentru Ford situaţia nu este chiar aşa de grea, acesta cerând doar o linie de credit pe care să o poată folosi la nevoie, în cazurile GM şi Chrysler, situaţia este dezastruoasă, având nevoie urgentă de bani în următoarele 2 luni pentru a funcţiona. Şi cum Senatul se va mai întruni abia la anul, falimentul începe să bată la uşă. Criza economică mondială nu vrea să ierte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.