Sesiune crash test în America

Americanii şi-au premiat cele mai sigure modele într-o sesiune de crash teste.

Sesiune crash test în America Sesiune crash test în America

Să ai în buzunar un titlu de Top Safety Pick în America de la the Insurance Institute for Highway Safety este similar cu a avea garantat o mare parte din succesul de piaţă. Cine alege un model cu această etichetă va descoperi în timp că anumite poliţe de asigurare sunt mai ieftine şi nu numai. Ultimile laurate cu acestă râvnită distincţie sunt Hyundai Genesis şi Mercedes Benz E Class.

În cazul lui Genesis s-a impus refacerea testului pentru că spre deosebire de modelul 2009, cel pentru 2010 are unele modificări la structura plafonului. Se pare că au fost modificări importante de vreme ce ratingul în urma crash testului a crescut până la nivelul maxim. E Class este de ceva vreme pe piaţă, dar acum a fost realizat primul test cu rezultate de top pentru limuzina germană.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.